Monday, 14 October 2013

That's how you change the world

I lördags hade vi höstens andra ungdomssamling.

Som sig brukar, inleddes kvällen med fri samvaro och servering. Denna gång hade Debora hjälpt till och bakat en god kladdkaka.När alla var mätta och belåtna började så småningom mötet. Johanna drog en lek, och då gick det, av bilden att döma, undan!Det var alltid lite spännande att stå sist i raden...

Sen lovsjöng vi tillsammans med Rebecka i ledningen. Därefter var det dags för undervisning, vilken Mikael Bengtsson stod för denna gång. I sin predikan utgick han från låten Newsboys - That's How You Change the World, som handlar om hur små saker vi gör varje dag faktiskt kan förändra världen.På det stora hela blev det en riktigt trevlig ungdomssamling, om än en aning råddig med lite tekniska missar här och där. När saker misslyckas kan man som ansvarig börja känna sig lite smått modfälld, men då är det viktigt att komma ihåg att Gud ser till hjärtat och inte är beroende av yttre omständigheter!

Det är ju trots allt människorna - och Gud förstås - som gör det, så tack alla för en fin kväll!

Om två veckor blir det ingen vanlig ungdomssamling eftersom det är en gemensam mötesserie på SÖFF, dit ni också är riktigt välkomna! Mer information om det kommer senare.

No comments:

Post a Comment