Monday, 21 July 2014

Sommarinlägg! 

Planeringsgruppen har sommarlov och det ordnas därför inga regelbundna ungdomssamlingar juli-augusti. Vi siktar på att hålla mer spontana träffar när människor är anträffbara.
Här kommer en liten uppdatering om vad som hänt hittills i sommar. 

Vi hade ungdomssamlingsavslutning 7. juni på Kristians villa i Nämpnäs.
Det var en skön, lite försomrigt kall och mulen dag, fylld med volleyboll, goda bakverk och en spännande äventyrsstafett.


 Vad är inte bättre än att söka sockerbitar i fat fyllda av mjöl? Jo, att söka dem utan händer och med blöta ansikten! ;)

 Kvällen avslutades med en andakt som hölls av Elina och Simone, samt bön och lovsång. Vi hade en väldigt fridfull kväll tillsammans, med Gud i centrum. Tack till alla som var med och tog del av kvällen!

Sommarchill!

 11. Juli hade vi en spontan samling som gick under namnet "Sommarchill". Elina och Simone visade sin stora gästfrihet och tog emot oss, ett stort gäng med ungdomar, till deras villa för att njuta av sommaren och umgås tillsammans. Vi fick härlig mat bestående av pajer, tårtor, kex, frukter och mycket annat gott ätbart. Dessutom överraskades vi av vacker dragspels- och violinmusik då man råkade spela samma kväll på grannbryggan.
Samlingen fungerade också som en avskedsfest för Alan som i två år varit med och planerat ungdomssamlingarna. Såväl som en god vän och som en viktig del av planeringsgruppen kommer vi alla att sakna honom nu när han beger sig iväg på nya äventyr. Planeringsgruppen önskar honom allt gott, Guds vägledning och Hans välsignelse i framtiden.


Det blev en mycket lyckad och behaglig sommarkväll tillsammans!
Om det ordnas dylika officiella evenemang så lägger vi upp det i FB gruppen "FilaFriday".

Vi önskar er alla en fortsatt skön sommar!
// Planeringsgruppen (Mathias)No comments:

Post a Comment